Zgodovina podjetja je zgodba predanosti poklicu.

Direktor Vojo Jovičić je podjetje vzpostavil na podlagi dolgoletnih izkušenj. Znanje je pridobival v železarni, ga z mlajšimi generacijami delil na jeseniški srednji šoli in se po tehtnem premisleku odločil za ustanovitev lastne obrtne delavnice. Iz garaže na Zgornjem Plavžu se je z ekipo preselil v poslovne prostore na Prešernovi cesti, kjer je obrt s tremi zaposlenimi zrasla v podjetje KOV d.o.o. Danes zaposlujemo preko petdeset ljudi, v letu 2015 smo obnovili območje stare hladne valjarne in žičarne in se razširili na dodatnih sodobno obnovljenih 2600 m2 površin.

 

Ne verjamemo v nemogoče.

Uspešno podjetje je mozaik odličnih posameznikov in dobrih poslovnih partnerjev. Vsak naš izdelek nosi osebni pečat – nastaja pod budnim očesom strokovnjaka za posamezno področje, ki skrbi za ustreznost in natančnost. Nikoli se ne ustrašimo novih izzivov in poskrbimo za še tako zahtevne želje strank. V podjetju smo ponosni, da v letu 2020 praznujemo že 25 let pisanja naše zgodbe.

 

Poslovni partnerji krepijo znamko.

Svojo pozicijo krepimo z zanesljivostjo in skrbnim vodenjem celotnega delovnega procesa: projektiranje, razvoj, izdelava, montaža in vzdrževanje. Zavidljive reference na domačem trgu širimo s projekti za tuje poslovne partnerje. Tako tretjino našega prometa predstavlja izvoz v Avstrijo, Italijo, Nemčijo in Rusijo.

 

 

kov logo


www.kov.si